Ihanaa! Virkun ohjeella tehty käärinliinani on valmis! Värkkäsin tämän huivin kanssa ainakin pari viikkoa, vaikka huivin virkkaaminen oli periaatteessa helppoa. Taisin vain tehdä kaiken mahdollisen ainakin kerran väärin, joten kuluuhan siinä aikaa. Ohjeesta poiketen tein kukan alkuun aina kiinteitä silmukoita (vahingossa tietenkin ;D ) ja käytin nro 8 koukkua, mutta muutoin huivi on tehty Virkun hyvää ohjetta noudattaen. Luulen, että Virkun käyttämä koukkukoko olisi ollut parempi ja huivista olisi ehkä tullut hieman pienempi, mutta toisaalta huivista tuli ihanan suuri. Iso ja näyttävä luomus!

Täytyy myöntää, että huivi on tehty vain osittain jemmalangoista ts. pyhä aikomukseni käyttää vain olemassa olevia lankoja ei toteutunut. Halusin Teddylangasta tehdyn ilmavan ja lämpimän huivin, joka ei kutita ja kun jemmoissa ei ollut Teddyä, niin pakkohan sitä oli antaa periksi "projektille"( selityksen makua...).  

Kuva tulee jälkijunassa kunhan Vuodatus on saanut päivityksensä loppuun.Huomasin, että kuvien liittäminen ei nimittäin onnistu juuri nyt, mutta palaan asiaan...

No niin, tässä tulee se lupaamani kuva. Ison huivin kuvaaminen oli aika haastavaa, mutta eiköhän tuosta suurin piirtein pääse käsitykseen millainen siitä tuli. Oranssi-valkoinen versio Virkun mallista, olkaa hyvät!

897858.jpg