Kovin monimutkaiselta tuntuu tämä oman blogin luominen, mutta yritän nyt kumminkin. Taitaa olla vain harjoituksen puutetta!Olen seurannut noin vuoden päivät erinäisiä käsityöblogeja ja niiden innoittamana tämäkin blogi saa nyt alkunsa. Niin, jos saa. Uskon puute kyllä vielä vaivaa.

Vanha käsityöharrastukseni on siis herännyt henkiin -kiitos Teille käsityöblogien pitäjät! Miksi sitten oma blogi? Tavoitteeni on, että saisin "hävitettyä" jemmojani ja "piiskurina" toimisi tämä blogi. :) Olen nimittäin hamstrannut yhden vaatehuoneellisen täyteen kankaita, askartelu- ja ompelutarvikkeita, lankoja yms. ja nyt huone on niin täynnä, etten mahdu sinne enää ompelemaan ja hädin tuskin edes sisälle (ja jos rehellinen olen, niin on niitä käsityölehtiä ja tarvikkeita jo muuallakin niin, että isompi talo pitäisi olla).

Päämääräni on, että en osta enää mitään mitä ei ole ihan pakko ja kaikki mitä esittelen tässä blogissa on syntynyt pienen ompeluhuoneeni kätköistä. Voin laittaa hieman valokuvaa millaiset kätköt on kyseessä, sillä monesti kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Muutamia töitä on jo valmiina ja laitan kuvia, kunhan saan opeteltua kuinka se tehdään.